Robert Bällstav, Kommunikationschef på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Robert Bällstav, Kommunikation- och marknadschef

Publicerat | februari 23, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Robert Bällstav, Kommunikation- och marknadschef


rob


Hej!

Mitt namn är Robert och arbetar som kommunikationschef och marknadschef på Nannynu! vilket jag började med i maj 2014. I rollen ingår allt från presskontakt, sociala medier, marknadsföring och utveckling av organisationen. Innan jag började som med denna tjänst har jag sedan 2011 arbetat som konsultchef på Nannynu!.

Nannynu! är ett spännande företag att arbeta inom. Det är roligt att få vägleda och jobba med våra barnvakter som ofta har det här som sitt första jobb på arbetsmarknaden. För mig är det viktigt att unga människor ska kunna ta steget och få möjligheten att komma ut i arbetslivet, det är också det jag ser som en av mina viktigaste arbetsfrågor och något jag gärna pratar om med media. Förutom jobbet som sådant har vi en skön atmosfär på kontoret med högt i tak och mycket skämt.

När jag inte är på plats är jag oftast med min familj, hund och vänner. Jag älskar att tävla så en omgång bordshockey eller frågesport är populärt. Musik är mitt stora intresse där oftast Bob Dylan, Håkan Hellström, Clash, David Bowie, Smiths, Lana Del Rey, Beatles och Oasis spelas i bakgrunden. Lyssnar jag inte på musik kollar jag gärna på hockey, åker ut och fiskar, planerar en roadtrip eller ser ett avsnitt Game of thrones.

Hör gärna av dig om du undrar något.

Vänligen
Robert

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier