Barnvakten Ida berättar om sitt extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Ida

Publicerat | februari 16, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Ida


Barnvakt - ida hammarbacken

Ida är 22 år och läser franska och sjunger förutom att vara barnvakt på Nannynu!

Ida är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Ida varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Det är ett härligt och uppfriskande avbrott från vardagen mitt i veckan för min del. Jag får komma ut i friska luften och jag får chansen att vara med barn, mina favoritmänniskor.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
På Nannynu! känner jag mig verkligen uppskattad för det jag gör och jag vet att jag får uppbackning om något skulle hända eller om jag har frågor.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Var dig själv och ingen annan, sånt märker barn. Ta det lugnt också och stressa inte upp dig om något skulle hända för det gör bara situationen värre.  Är du trygg med dig själv så blir barnen trygga med dig.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier