Barnvakter klara för barnpassning åt familjer. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nya barnvakter till Nannynu! 8 feb

Publicerat | februari 15, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Nya barnvakter till Nannynu! 8 feb

Nya barnvakter 8 februari, 2011

Nannynu! har intervjurundor tisdag, onsdag och torsdag eftermiddag där flera av våra kundansvariga intervjuar samma barnvakt. Om de uppfyller våra kriterier tar vi in dem i vår databas, spelar in en film, kontrollerar noggrant, utbildar och sedan matchar vi barnvakterna med en familj. I dessa inlägg skriver vi lite kort om alla nya barnvakter som vi rekryterar in varje vecka.

 • Carolina är 32 år och bor i Sickla. Hon har erfarenhet av arbete som Au pair i Dublin och som nanny i Australien samt i Stockholm. Hon har jobbat mycket med pedagogik, som museipedagog, simlärare och teaterlärare.
 • Anna är 20 år och bor i Stockholm. Hon har varit barnvakt åt sina kusinbarn på 11 och 8 år mycket,  främst då de var ca 1-5 år. Hon har även praktiserat på förskola en vecka i 9:an på högstadiet i åldrarna 1-3 samt praktiserat två veckor på Leksaksbutiken BR.
 • Åsa är 22 år och bor i Bromma. Hon har jobbat som Au pair i flera år i Oslo samt som barnvakt åt flera familjer i hemstaden Falun. Hon har även arbetat på förskola samt som barnledare inom gymnastik i 7 år
 • Olivia är 22 år och bor på Lidingö. Olivia har tidigare arbetat som barn- och dansgruppsledare i sin församling samt som barnvakt åt yngre syskon och släktingar.

Behöver din familj en barnvakt kontakta oss genom att klicka här.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier