Nya barnvakter 10 februari, 2011 | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nya barnvakter till Nannynu! 10 feb

Publicerat | februari 15, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Nya barnvakter till Nannynu! 10 feb

Nya barnvakter 10 februari, 2011

Nannynu! har intervjurundor tisdag, onsdag och torsdag eftermiddag där flera av våra kundansvariga intervjuar samma barnvakt. Om de uppfyller våra kriterier tar vi in dem i vår databas, spelar in en film, kontrollerar noggrant, utbildar och sedan matchar vi barnvakterna med en familj. I dessa inlägg skriver vi lite kort om alla nya barnvakter som vi rekryterar in varje vecka.

 • Sanne är 20 år och bor i Älvsjö. Hon har tidigare passat sina kusiner som är 5, 3 och 1 år ca en gång i veckan sedan 2 år tillbaka.
 • Elin är 18 år och bor i Åkersberga. Hon har jobbat som vikarie på förskola på alla skollov sedan 2007.
 • Emelie är 18 år och bor på Ekerö. Hon har jobbat som barnvakt i tre olika familjer under fyra års tid. Barnen har varit från 3 år upp till 10 år gamla. Hon har även småsyskon på 5 och 14 år samt praoat på skola och förskola 2 v på varje ställe.

Behöver din familj en barnvakt kontakta oss genom att klicka här.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier