Nannynu! samarbetar med HLR Coaching som utbildar i Hjärt-lungräddning. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

HLR Coaching utbildar Nannynu!s barnvakter

Publicerat | februari 8, 2011 | Kommentarer inaktiverade för HLR Coaching utbildar Nannynu!s barnvakter

Alla barnvakter som anställs av Nannynu! går en Hjärt-lungräddningskurs instruerad av en certifierad instruktör. För att både barnvakten och föräldrarna ska känna sig så trygga som möjligt anser vi att det är viktigt att våra barnvakter har den här kunskapen – som kan rädda liv. Vi samarbetar med HLR Coaching som har flera  utbildningar och instrueras av en person med lång erfarenhet inom hjärtsjukvård. Läs mer här.


HLR Coaching - logga

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier