Veckans affärers Supertalanger 2010 | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Jeanette Gorosch knep 11:e platsen på Veckans Affärers lista över Sveriges 101 Supertalanger 2010.

Publicerat | januari 27, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Jeanette Gorosch knep 11:e platsen på Veckans Affärers lista över Sveriges 101 Supertalanger 2010.

Gala på Rival, Mariatorget

Igår var det gala på Rival på Mariatorget. Veckans Affärer stod för kalaset och de korade 2010 års Svenska Supertalanger. Jeanette Gorosch, grundare för Nannynu! var nominerad till listan men visste inte vilken placering hon skulle få. Detta skulle avslöjas under galan. Det blev en 11:e plats!!!

Veckans affärer sätter samman denna lista varje år baserat på kunskap, prestationsförmåga, drivkraft/ambition/potential, trendkänslighet och personligt varumärke. Läs mer om top 20 här.


Veckans affärer gala på rival

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier