Lina Westerlund, kundansvarig på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Lina Westerlund, Rekryteringsansvarig

Publicerat | januari 26, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Lina Westerlund, RekryteringsansvarigHej!

Mitt namn är Lina Westerlund och jag har arbetat på Nannynu! sedan 2010. Jag började som kundansvarig och arbetar nu som rekryteringsansvarig. Jag har trivts bra på Nannynu! från första stund.  Jag har alltid haft ett stort engagemang för andra människor och ett stort intresse för barn så att få hjälpa familjer, erbjuda unga människor arbete och leverera barnvakter i världsklass känns fantastiskt roligt och framförallt tacksamt. Att dessutom få ingå i ett team där alla brinner för service och att få ge det där lilla extra är en underbar känsla.

Min huvudsakliga uppgift som rekryteringsansvarig är att rekrytera erfarna, engagerade och ansvarstagande barnvakter som föräldrar och barn ser framemot att träffa. Jag vill att barnen ska få en så rolig stund som möjligt med sin barnvakt och att de etablerar en fin och minnesvärd kontakt som följer med dem genom livet. Att samtidigt kunna erbjuda duktiga unga människor ett arbete de brinner för känns väldigt roligt och meningsfullt.

Jag bor på Kungsholmen med min sambo och son. Jag är utbildad personalvetare och har under flera år arbetat inom serviceområdet. Jag har även arbetat med barn i olika former, bland annat som au pair och tennistränare så dessa erfarenheter känns väldigt värdefulla för mig i mitt dagliga arbete.

Om du är intresserad av att bli barnvakt eller har frågor kring jobbet hör gärna av dig till mig så ska jag besvara dina frågor.

Vänliga hälsningar
Lina Westerlund

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier