Veckans stjärnbarnvakt: Linnea | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt: Linnea

Publicerat | januari 17, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt: Linnea


Linnea-v3-barnvaktstockholm

Linnea är 20 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! som ledsagare.

Linnea är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Linnea varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Flickan som jag passar är fortfarande väldigt liten, hon är bara ett och ett halv år och det är fantastiskt kul att se hur hon utvecklas. Barn i den åldern är helt underbara.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är en otrolig trygghet att få gå Nannynu!s utbildningar och veta att man alltid har en handledare att ringa om man undrar något.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Att bada kanske inte alltid är något som barnet uppskattar. Därför brukar jag göra en lek av det och ta med olika leksaker när det är dags för kvällsbadet. Då slipper man mycket gnäll och bråk.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier