Jeanette Gorosch grundare och VD presenterar sig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Jeanette Holm, Grundare

Publicerat | januari 17, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Jeanette Holm, Grundare

Jeanette G

2011 blir ett härligt år!

För en vecka sedan bytte vi till dubbelt så stora lokaler på Fridhemsplan och när jag stolt blickade ut över kontoret innan jag gick hem igår insåg jag att lilla Nannynu! (som jag startade för lite över 3 år sedan) faktiskt håller på att växa sig stort.

Genom entreprenörsanda, engagemang och en passion för att leverera hög kvalité hjälper vi många  kunder till ett mindre stressigt liv. Vi jobbar mot höga mål, tror på att befordra inifrån och lägger därför stort fokus på att utveckla våra medarbetare. Vi är stolta över vårt företag och har mycket kul. Kontoret genomsyras av hög energi samt en drivkraft att prova nya saker för att ständigt utvecklas. Vi är också stolta över att kunna ge så många ungdomar ett extra jobb och att hjälpa många som jobbat svart tidigare att få ett riktigt jobb med utbildning, försäkring och handledning.

Jag har faktiskt fått skapa det företag som jag drömde om för tre år sedan. Nu när grunden är lagd, valet är i ryggen och RUT säkrat förbereder vi oss för nästa fas – expansion.

Nu kör vi!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier