Therese presenterar sig! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Therese, Nannynu!s Vice VD presenterar sig

Publicerat | januari 10, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Therese, Nannynu!s Vice VD presenterar sig


Theres Vd Nannynu

Hej!

Det är jag som är Therese Gustafsson, Vice VD för Nannynu! , snart 30 år och innerstadsbo. Jag har den stora äran att driva Nannynu! i Stockholm vid sidan av Jeanette Gorosch som är VD och grundare av företaget.

Varje morgon när jag kliver in genom dörrarna på Nannynu! känner jag mig glad, jag har enormt bra medarbetare som är positiva och alltid hjälper till, jag arbetar i en miljö där allting är möjligt och det är okej att misslyckas. Vi stöttar och pushar varandra till nya nivåer vilket är något jag aldrig upplevt på en arbetsplats tidigare.

Vem är jag då egentligen? Jag är som jag nämnde snart 30 år, bor med min sambo utanför Stockholm men är snart på väg in till city igen. Jag har en bakgrund inom beteendevetenskap och psykologi från Luleå och Uppsala Universitet. Jag har tidigare arbetat med personalfrågor på ett konsultföretag och jag visste redan då att det är människor och service som jag tycker är inspirerande att arbeta med. När jag inte befinner mig på Nannynu! tycker jag om att röra på mig och jag kan här avslöja att mitt nästa friskvårdsmål är att springa midnattsloppet i sommar. Gott vin och goda middagar är något jag sällan tackar nej till, min senast upplevelse var en 11-rätters med 8 olika sorters vin till, lite väl mycket även för mig.

Jag har varit delaktig i  Nannynu! sedan hösten 2008 och under den här tiden har det hänt en hel del. Jag tänker fortsätta att utveckla och förbättra företaget, se på nya möjligheter som kan vara till fördel för våra kunder och barnvakter. Jag tror på och tycker det är otroligt viktigt att vara lyhörd på omgivningen, vad efterfrågas, är det möjligt eller ej? Kan man vara lyhörd är man en bra chef, man förstår vad som krävs för att erbjuda rätt service till kunder och barnvakter samt, viktigast av allt, man bygger förtroendefulla relationer.

När jag tänker på framtiden så ser jag bara möjligheter, vi ger familjer mer kvalité tillsammans med det bästa de har, sina barn. Dessutom får vi även möjlighet att utveckla och erbjuda ungdomar möjligheten att komma ut i arbetslivet. Man kan inte ha en bättre arbetsplats tror jag.

Det var lite kortfattat om mig, är det något du funderar på angående företaget eller annat ser jag fram mot ditt email eller samtal.

Therese Gustafsson

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier