Veckans Stjärnbarnvakt: Sara | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Sara

Publicerat | januari 4, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Sara


Sara Bergström Martinsson - v1-2011

Sara  är 19 år och pluggar franska utöver att vara barnvakt hos Nannynu!.

Sara är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Sara varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker det är oerhört skönt att veta att man hjälper dem som behöver, roligt att se barnen mogna och öppna upp sig mot en själv.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Det är så varierande arbetsuppgifter, jättebra kontaktpersoner, bra syfte och alltid roligt att jobba med sin familj som Nannynu! hjälpt till att hitta.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Gör det som du vet att barnen tycker är roligt, lyssna på dem, prata till de som dem förtjänar (ej bebisröst till en 10åring), ha roligt och våga vara barnslig. Håll på regler och var bestämd men på lagom nivå.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier