God Jul önskar Nannynu! barnfamiljer och barnvakter | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

God Jul önskar vi på Nannynu!

Publicerat | december 23, 2010 | Kommentarer inaktiverade för God Jul önskar vi på Nannynu!


God Jul barnvakt

Vi vill önska alla barn, föräldrar och barnvakter en riktigt god jul och ett gott nytt!!

Tack för ett fantastiskt år med många nya familjer och barnvakter. Vi ser fram emot 2011 och att fortsätta pussla ihop barnfamiljernas dagistider med barnvakternas nya scheman i januari! Jättekul att vi växer så det knakar, och att många studenter hittar sitt perfekta extrajobb med oss.

I januari flyttar vi kontor till Kungsholmen, Arbetargatan 33, till stora ljusa lokaler. Kontoret är igång under mellandagarna så ifall ni har frågor om barnpassning för våren är det bara att ringa oss! 08-551 149 42

Nannynu!teamet passade på att ha pepparkakshustävling på julfesten och ovan är ett av alla finfina bidrag :). Tack Anna för en kanontävling!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier