Barnvakt Lisa eriksson berättar om extrajobb hos Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Lisa

Publicerat | december 21, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Lisa


barnvakt Lisa Eriksson

Lisa är 19 år och går musikutbildning utöver att vara barnvakt hos Nannynu!.

Lisa är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Lisa varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Barn är fascinerande. De är så enkla och mysiga att jobba med och de väcker den barnsliga sidan hos en själv som man alltför sällan tar fram annars.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är en väldigt go atmosfär mellan handledare och barnvakterna på Nannynu. Alla som arbetar där är väldigt trevliga och man blir väl omhändertagen vilket jag personligen uppskattar väldigt mycket.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ett tips är att alltid vara positiv med barnen, oavsett om situationen för stunden är svår/jobbig. Våga även ta fram den lekfulla sidan hos dig själv- och le! Ett leende smittar av sig mer än man tror.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier