Referens från nöjd kund hos Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Vi är så otroligt nöjda!

Publicerat | december 16, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Vi är så otroligt nöjda!

Läs den här fina referensen från en av våra nöjda kunder, en riktig julklapp!

”Hej Fredrik,

Vi hade kontakt tidigare i höst när vi behövde en barnvakt till vår tjej och via dig fick vi en underbar barnvakt – Emelia. Tyvärr kommer vi inte kunna ha kvar henne nu när vi flyttar. Det blir lite lång resväg för henne. Men, det är med stor sorg som vi säger hejdå till henne. Vi är så otroligt nöjda! Hon är alltid glad och väldigt flexibel och tillmötesgående. Vi märker att vår dotter är trygg med henne och det har aldrig varit några problem eller incidenter. Vi har känt oss fullkomligt trygga med att lämna det bästa vi har till Emelia. Har även bara fått positiva ord om henne från dotterns förskola. Vi kan verkligen ge våra varmaste rekommendationer till en annan familj som står inför valet att anlita Emelia som barnvakt. Om det är någon som vill ha referenser så ställer vi gärna upp.

Vi vill även säga att vi är mycket nöjda med kontakten med er på Nannynu! och kommer även rekommendera er till vänner och bekanta som behöver samma hjälp som oss. Uppstår nytt behov hos oss så kommer vi höra av oss igen.

Lycka till och God Jul och Gott Nytt År!”

Hälsningar Marie

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier