Veckans Stjänbarnvakt Jessica | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Jessica

Publicerat | december 14, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Jessica


jessica-barnvakt-stockholm

Jessica är 23 år och pluggar folkhälsovetenskap på KI utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Här  berättar Jessica varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Att vara barnvakt ger en bra paus i vardagen då man inte behöver tänka på något annat än barnen och deras intressen. Jag älskar att vara med och se och bidra till barnens utveckling.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det känns tryggt att ha någon att ringa när man har frågor om vad som helst. Det känns även mer professionellt och tryggt att gå genom Nannynu! då både barnvakten och familjerna har tagit del av samma värderingar och villkor.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Gör det som går att göra i barnens egen takt. Det kan handla om allt ifrån att äta, leka eller bara vara. Jag själv och barnet mår mycket bättre av att inte stressa =).

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier