Veckans Stjärnbarnvakt: Jenny | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Jenny

Publicerat | december 6, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Jenny


JennyFredin-barnvakt-stockholm

Jenny är 25 år och jobbar med inköp och Modeflickan.se utöver att vara barnvakt hos Nannynu!.

Jenny är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Jenny varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Det ger mig massor av positiv energi, det är nog världens bästa extrajobb för jag blir alltid så glad av det och barn är så kreativa och roliga att vara med. Det blir verkligen aldrig tråkigt, alltid finns det något kul som dyker upp när man passar en underbar liten 3-åring!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är en härlig personlig kontakt, man har sin ”egen” person som man alltid kan ringa om det blir problem. Man får gå bra utbildningar/kurser på Nannynu! och man känner verkligen att dom bryr sig om sina barnvakter :)

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Jag brukar låta 3åringen jag passar vara med att laga mat, han kan tex. krydda köttfärssåsen med min hjälp, räcka mig en sked, hålla koll på paprikan, provsmaka pastan. Då känner han sig delaktig och blir jättestolt sen när mamma kommer hem. För mig är det också bra för jag vet vart han är och vad han gör samtidigt som vi kan ha kul tillsammans. Han står på en stol brevid mig när jag lagar mat och små barn kan faktiskt mer än man tror….!

Ett annat tips är att tänka på vad du själv tyckte om när du var liten, jo just det -att vuxna lekte med en och var delaktig, så gör ditt bästa att verkligen vara närvarande när du är nanny. Det ger så mycket tillbaka till dig själv.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier