Veckans Stjärnbarnvakt: Marta | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Marta

Publicerat | november 29, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Marta


MartaMnich- barnvakt-stockholm

Marta är 19 år och pluggar spanska utöver att vara barnvakt hos Nannynu!.

Marta är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Marta varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.
Jag tycker mycket om att se barn utvecklas, med barn har man aldrig tråkigt, deras fantasi är så stor. Det som är så roligt med att passa barn, är att ingen dag är den andre likt.

Det är jättebra att vi får utbildning, det får man användning av. Jag känner att jag har bra kontakt med min handledare och känner mig trygg och väl omhändertagen. Jag har fått familjer som jag verkligen trivs med, och det är roligt. En annan sak som jag verkligen gillar är att det går så bra att anpassa mina tider med studierna.

Ett tips jag kan ge är, när barnet blir arg och börjar skrika, låta bli att försöka förklara och förhandla, låt barnet vara i fred en stund, efter han har lugnat sig låtsas som om inget har hänt. Barn blir snabbt arga, men glömmer lika fort. En annan sak, om man ska förklara något till barnet, då sätter jag mig på huk, ser till att jag får ögonkontakt med barn, så lyssnar de mer.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier