Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Sarah

Publicerat | november 25, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Sarah


barnvakt-stockholm-sarahnyman

Sarah är 19 år och pluggar till förskollärare på Stockholms universitet när hon inte jobbar som barnvakt

Sarah är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan april 2010. Nedan berättar Sarah varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.
 

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker att det är kul för man får en sån enorm glädje av barn. Det är även fantastiskt att se hur barn utvecklas och få vara med i den processen är underbart.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag tycker att det är skönt att man vet att det finns någon bakom en som kan hjälpa till om familjen inte passar ihop eller om det är något som inte stämmer helt i familjen så kan man alltid få stöd från Nannynu!.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Se alltid till barnens behov! 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier