Veckans Stjärnbarnvakt Johanna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Johanna

Publicerat | november 8, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Johanna


barnvakt johanna bergman

Johanna pluggar på gymnasiet utöver att vara barnvakt på Nannynu!

Johanna är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan oktober, 2009. Nedan berättar Johanna varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker att  barn är jätteroliga och otroligt smarta. Deras resonemang är oftast mycket mer logiska än de flesta vuxnas.
Man kommer verkligen nära familjen man jobbar med och personalen på Nannynu! är underbara och väldigt tillmötesgående. Man vet vart man ska vända sig om det blir några problem och man har bra kontakt med sin kontaktperson.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att om barnen är trötta på hemvägen brukar jag ha små tävlingar med dom. ”Sisten till brevlådan är ett ruttet päron!” tex. och sedan är det sisten till lyktstolpen osv. Självklart är det alltid barnvakten som kommer sist. Barnen glömmer då att de är trötta och det går snabbt att komma hem.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier