Veckans Stjärnbarnvakt: Bibbi | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Bibbi

Publicerat | november 1, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Bibbi


barnvakt berit rydström

Bibbi jobbar som nanny ute på Lidingö och är ett guldkorn!

Bibbi är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan 2008. Nedan berättar Bibbi varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag heter Berit (Bibbi) och är 56 år och  jag tycker det är kul att jobba med barn och se deras utveckling som går så fort.
Jag tycker om att jobba med barn också för att inget barn är det andra likt.
Nannynu! hjälper till med att hitta nya familjer och fungerar för mig som ett bollplank om det skulle vara något man undrar över, det är en trygghet.
Mitt bästa  råd till andra barnvakter är att passa tiderna, leka och ha kul med barnen.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier