Caroline - Veckans Stjärnbarnvakt | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline

Publicerat | oktober 25, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline


barnvakt caroline

Caroline är  20 år och pluggar fastighet och finans, kandidatprogram på KTH när hon inte jobbar som barnvakt!

Caroline är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan oktober, 2009. Nedan berättar Caroline varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Jag tycker verkligen mycket om barn, och trivs i deras närvaro. Eftersom jag inte har några småsyskon, passar det mig jättebra att jobba som barnflicka.
Det bästa med Nannynu! är att de som jobbar där är så trevliga mot oss barnflickor, och att om det är något problem eller osäkerhet med någonting får man snabbt hjälp, och råd. Dessutom är det ett stort plus med de två kurserna!
Ett tips är att när du träffar din familj du ska jobba hos första gången, så fråga verkligen om allt. Exempelvis om rutiner, får barnen kolla tv på eftermiddagen eller ej, etc etc . Det är så himla lätt att det uppstår många onödiga osäkerheter annars under din arbetstid.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier