Familj i Bomma, söker barnvakt Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Extrajobb – Barnvakt – Kungsholmen

Publicerat | oktober 21, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Extrajobb – Barnvakt – Kungsholmen

Familj på Kungsholmen söker barnvakt, perfekt extrajobb..

Familj med dotter på 1,5 år söker dig som kan hämta på Östermalm 15.00 ons och fre och åka med dottern till Kungsholmen där de bor. Passning till ca 20.00. samt passa varannan lördag från 15 och framåt eventuellt t.o.m. söndag morgon. Familjen vill gärna att du har möjlighet att följa med på semestrar ca 2 ggr/år sommar och vinter. körkort är ett krav.

Vill du läsa mera om detta extrajobb som barnvakt hos Nannynu! samt att ansöka till uppdraget gå in på detta inlägg och klicka sedan här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier