Rebecca David, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Rebecca David, Konsultchef

Publicerat | oktober 15, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Rebecca David, Konsultchef


Hej!

Mitt namn är Rebecca David. Jag har arbetat på Nannynu! sedan augusti 2010 och stortrivs! Mitt engagemang för andra människor har alltid varit en ledstjärna för de val jag gjort i livet. Jag har i flera år arbetat med barn och ungdomar som barnskötare, lärarvikarie men även som barnvakt. Att lära ut, stötta och se människor utvecklas är något jag verkligen gillar. Valet att utbilda mig till personalvetare går också i linje med min passion för nya möten och att skapa relationer.

Som konsultchef på Nannynu! kombinerar jag min utbildning med mina erfarenheter av arbete med barn och unga. Det är riktigt kul att prata med familjer, ta del av deras behov och önskemål och matcha dem med en passande barnvakt. Min ambition är att skapa barnvaktslösningar som ger både föräldrar och barn trygghet och glädje.

Jag har ett stort intresse för samhällsfrågor och tycker att Nannynu! fyller en mycket viktig funktion på arbetsmarknaden när det gäller att skapa nya jobb, inte minst för unga människor.  Det är även mycket givande att arbeta i ett företag som hjälper föräldrar att lättare få ihop vardagen och livspusslet.

På fritiden är musik ett stort intresse. Jag har sjungit i kör i flera år och spelar även piano. Musik är också viktig när jag tränar, går på gympapass eller tar en joggingtur. Jag är uppvuxen i Sollentuna och bodde under studietiden i Umeå. Ett halvår har jag även studerat i Brisbane, Australien.

När jag ger service, gör mitt bästa och levererar helst över människors förväntningar trivs jag som bäst. Nu vill jag gärna hjälpa just din familj.

Hör gärna av dig!

/Rebecca

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier