Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Anna 22 år

Publicerat | oktober 14, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Anna 22 år


barnvakt-stockholm-anna-41

Anna är 22 år och pluggar dans på deltid när hon inte är barnvakt för Nannynu!

Anna är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan oktober, 2009. Nedan berättar Anna varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är kul att jobba som barnvakt för att man lär sig massor och utvecklar ett stort ansvarstagande. Det är jättekul och kreativt, det är inte slitigt och jag känner att jag gör nytta för föräldrarna!

Det är skönt att nån sköter hela lönebiten åt både en själv och familjen man jobbar för Nannynu!. Det är bra med utbildningar så man ser till att det är vettiga människor som arbetar med barn men framförallt att man blir utvärderad och får hjälp om det dyker upp problem.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att alltid vara närvarande. Barn märker direkt om du är någon annanstans i tankarna. Det är viktigt att kunna fokusera. Dessutom tror jag alla barnvakter behöver tålamod. Går det inte första och andra gången eller kanske till och med tredje så går det den fjärde.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier