Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Julia

Publicerat | oktober 6, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Julia


barnvakt julia

Julia  är 18 år och studerar media på gymnasiet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Julia är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan mars 2010. Nedan berättar Julia varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Julia är18 år och studerar sitt andra år på Kärrtorps Gymnasium, media inriktning. Hon tränar också på Friskis&Svettis,och  jobbar extra på Skopunkten i Kungens Kurva.
Jag tycker det är roligt att jobba med barn för att jag är så otroligt barnslig och i ett barns närvaro får jag vara barnet som lever inne i mig! Det är så otroligt roligt och man har aldrig tråkigt när man umgås med barn. Det är inget vanligt jobb vill jag säga, något alldeles utöver det vanliga ;)

Vad tycker du om att jobba för Nannynu!?

-Det känns tryggt att veta att man har en handledare som finns där och att det är så många andra barnvakter som sitter i samma båt.

Vad är ditt tips till andra barnvakter? 
– Tänk inte för mycket! Det mesta kommer naturligt! Det finns ett litet barn i alla som behöver komma ut och leka ibland, och det finns inget bättre tillfälle än när man är barnvakt. För då har både barnen och du roligt! Men glöm för Guds skull inte att vara ansvarig! ;)

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier