Tjäna extra pengar : Extrajobb som barnvakt i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Extrajobb – Barnvakt – Nacka

Publicerat | augusti 26, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Extrajobb – Barnvakt – Nacka

Familj i Nacka söker barnvakt, perfekt extrajobb..

Familjen som behöver hjälp behöver hjälp 1-2 eftermiddagar i veckan med sin 2,5 åriga dotter. Måndagar är ett krav då mamman har möte på kvällen men en dag ytterligare är flytande. Dagis ligger vid Igelboda och familjen bor i Saltsjöbaden. Sökande får gärna studera och bo i närheten men dock ej krav.

Vill du läsa mera om detta extrajobb som barnvakt hos Nannynu! samt att ansöka till uppdraget gå in på detta inlägg och klicka sedan här

Om du undrar över hur det är att jobba som barnvakt för Nannynu! kan du läsa vad andra barnvakter och våra kunder säger om oss här eller läsa intervjuer med våra barnvakter här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier