Nannynu! är i Aftonbladets modepanel | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu!s Per Danckwart är Afonbladets modekälla för höstens barnkläder

Publicerat | augusti 19, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu!s Per Danckwart är Afonbladets modekälla för höstens barnkläder

– Att barnen får röra sig är a och o. Kläderna får inte sitta för tajt. Ungarna måste kunna leka och klättra och inte hindras av vad de har på sig, säger Per Danckwart, kundsvarig på Nannynu! till Aftonbladet. I deras artikel om att barnen behöver nya kläder inför skolstarten  tycker Per att säkerhet, rörlighet och att barnen är hela och rena är viktigare än att kläderna är dyra. Läs hela artikeln i Aftonbladet här; Dags för skolstart, Aftonbladet 19-08-2010

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier