Barnpassning till bröllop med Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Lyckat med barnpassning på bröllop!

Publicerat | augusti 10, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Lyckat med barnpassning på bröllop!


bröllop-barnpassning

I sommar har vi haft flera bröllopspar som kunder.

Vi är jätteglada att höra att både brudparen och barnen blev nöjda och hade roligt ! Se mail nedan:

”Jag ville bara berätta att vi var så fantastiskt nöjda med Cornelia på vårt bröllop förra helgen. Det funkade helt suveränt, och vår annars ganska mammiga son verkade trivas toppen med henne. Han gick till och med med på att nattas av henne, och sedan sov han hela natten, lycklig efter en hel dags lek. Stort tack!  Mvh Therese och Daniel, kunder hos nannynu!”

”Hej Anna, vill bara säga att vi och föräldrarna var mycket nöjda med Markus och Rebecca. Mamman till de blyga barnen som var med på festen var mycket imponerad! Det var ju inga problem alls, vilket det normalt är. Vi hade en härlig kväll och föräldrarna kunde njuta av middagen. Det blev liksom mera fest både för barnen och föräldrarna då.  Stort tack!  Eva”

Om ni behöver barnpassning till erat bröllop så hjälper vi er gärna att hitta en bra lösning. Våra mest erfarna och mest uppskattade barnvakter arbetar på  bröllop och underhåller barnen med lekar  och ser till att de är trygga. Kontakta oss på 08-551 149 42   E-mail: info@nanny.nu

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier