Stockholms bästa bad för småbarn | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Plask! Stockholms bästa bad för barn

Publicerat | juli 13, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Plask! Stockholms bästa bad för barn

Dags för första doppet för de allra minsta

Nu när det hettar är det främst till svalkande vatten man vill ta vägen. DN på stan listar Stockholms bästa bad i Stockholm för små och stora här

Ett poppis bad för småbarnsfamiljer är Flatenbadet vid sjön Flaten där det finns en stor strand bra utsikt, gott med plats och kiosk mm. Man tar sig dit med buss 811/816 från Gullmarsplan eller 401 från Slussen.  Så på med badpuffarna och badringen och njuut av det fina vädret!


Bad för småbarn i Stockholm

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier