Positiv feedback från barnvakt på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Ni får mig att känna att jag är världens bästa barnvakt!

Publicerat | juli 12, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Ni får mig att känna att jag är världens bästa barnvakt!

Det här mailet nedan fick vi på Nannynu! från en av våra barnvakter och vi blev otroligt glada för berömmet. Vi strävar efter att skapa en attraktiv och givande arbetsplats för ungdomar och satsar mycket på utbildning och utveckling. Jättekul att höra att det uppskattas!

 Hej!

Jag har aldrig varit med om att ett företag arbetar så effektivt. Allt går så smidigt, jag har fått vara delaktig hela vägen och ni får mig att känna att jag är/blir världens bästa barnvakt. Jag överdriver inte ens….

 mvh/Josefine

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier