Extrajobb! Tjäna extra pengar som barnvakt i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Extrajobb – Barnvakt – Åkersberga

Publicerat | juli 12, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Extrajobb – Barnvakt – Åkersberga

Familj i Åkersberga söker barnvakt, perfekt extrajobb..

Familjen söker en barnvakt till deras två killar i åldrarna 6 och 9 år gamla. De behöver hjälp med att hämta dem från skolan cirka en gång i veckan kl.15.30-18 men sedan finns önskemål om att kunna hjälpa till extra vid behov som någon helgdg eller kväll. Killarna gillar att aktivera sig och hitta på roliga saker efter skolan, den kille/tjej som söker får gärna tycka om sällskapsspel och kunna säga ifrån om det behövs.

Vill du läsa mera om detta extrajobb som barnvakt hos Nannynu! samt att ansöka till uppdraget gå in på detta inlägg och klicka sedan här

Om du undrar över hur det är att jobba som barnvakt för Nannynu! kan du läsa vad andra barnvakter och våra kunder säger om oss här eller läsa intervjuer med våra barnvakter här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier