Nannynu! söker kund och rekryteringsansvarig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! söker kund- och rekryteringsansvarig

Publicerat | juni 22, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! söker kund- och rekryteringsansvarig

Som kund och rekryteringsansvarig kommer du jobba tätt med de andra på kontoret för att genomföra hela kundprocessen på bästa sätt samt att rekrytera in rätt barnvakt till kunden. Följande är exempel på arbetsuppgifter:

Ditt övergripande ansvar är att serva och behålla kunderna genom att hitta rätt barnvakt till dem samt ansvara för att de är nöjda och trivs som kund hos Nannynu!. 
 
I detta ingår att ta hand om alla kunder som ringer och emailar oss varje dag; screena, intervjua, och kontrollera potentiella barnvakter för att sedan matcha ihop rätt barnvakt med rätt kund; slutligen följa upp och administrera hela processen.

Vill man utöver detta ta ansvar för andra utvecklingsprojekt, vilket det finns många här, så är möjligheterna stora.

Läs hela ansökan här på Arbetsförmedlingen och skicka en komplett ansökan till therese.gustafsson@nanny.nu .Vi tar endast emot ansökningar via e-mail.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier