Jeanette Gorosch bjöds in av moderaterna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Jeanette Gorosch bjöds in av Moderaterna

Publicerat | maj 28, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Jeanette Gorosch bjöds in av Moderaterna

Nannynu!s grundare satt med i panelen om Sveriges framtid

Den 26:e maj var grundare av Nannynu!, Jeanette Gorosch inbjuden av Moderaterna att sitta i en panel och prata om vad alliansen kan göra för företagarna samtidigt som alliansen presenterade sin vision kring Föregångslandet Sverige.

”Det var jätteintressant och kul och det är nog ingen hemlighet att jag ber på mina bara knän att de vinner valet i höst”, sa Jeanette efteråt.

”De har gjort otroligt mycket för Sverige och har en bra vision om hur man kan göra Sverige ännu mer framgångsrikt. De röd-grönas vision är skrämmande och handlar bara om att höja skatterna, förstöra bra saker som RUT avdraget och se till att alla får det sämre. Alla som arbetar i Sverige kommer att förlora om de vinner. Vinner de röd-gröna flyttar jag utomlands och det säger alla företagare som jag pratat med”, avslutar Jeanette.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier