Tips från barnvakten om att ta hand om barn | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Tips från barnvakten – stimulera barnens intellekt

Publicerat | maj 18, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Tips från barnvakten – stimulera barnens intellekt

Här delar vi med oss av tips som kommer in från våra barnvakter som kan underlätta för er som är småbarnsföräldrar!

Den här leken stimulerar barnens intellekt och utvecklar balanssinnet. Det är också en rolig lek där både barn och vuxna kan leka tillsammans utomhus. En person väljs som ledare och får stå med ryggen mot de andra för att sedan räkna till tre. Under den tiden ska de andra ta sig så nära ledaren som möjligt. När tiden är ute och ropar ledaren: Stopp! Då ska alla stå blixtstilla. Om man hinner ta sig fram till ledaren innan han eller hon ropat stopp så vinner man omgången. Om man trillar så åker man ut! Sen är det bara att börja om…

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier