Tips från barnvakten om att ta hand om barn | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Tips från Barnvakten – Rolig lek för barn i blandade åldrar

Publicerat | maj 18, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Tips från Barnvakten – Rolig lek för barn i blandade åldrar

Här delar vi med oss av tips som kommer in från våra barnvakter som kan underlätta för er som är småbarnsföräldrar.

Therese tipsar om en  lek för lite äldre barn när man är några stycken är att en utses till lekledare och säger till exempel ”den flyger” då ska alla flaxa med armarna till det att någon kommer på ett djur som kan flyga och ropar ut det inför alla, då får man sluta flaxa med armarna. Sedan säger ledaren till exempel ”den simmar” och då gör man på samma sätt fast man gör simrörelser istället och någon behöver komma på en fisksnamn. Sedan säger ledaren ”den går” då ska alla gå på stället till det att man kommer på ett djur som går. Osv osv.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier