Tips från barnvakten om att ta hand om barn | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Tips från Barnvakten – Bästa boktipsen

Publicerat | maj 17, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Tips från Barnvakten – Bästa boktipsen

Här delar vi med oss av tips som kommer in från våra barnvakter

Angelica som jobbar på Nannynu! som barnvakt delar med sig av sina bästa boktips:

När jag var liten (vilket jag i och för sig fortfarande är – jag mäter bara 1.6 meter över havsytan!) så fanns där en serie böcker som hette ”Min skattkammare”. De var anpassade för och indelade i olika åldersgrupper. Varje bok innehöll en samling ramsor, sånger och korta sagor från olika delar av världen och från olika tider. De yngstas versioner av ”Min skattkammare” hade betydligt fler ramsor än de senare böckerna, för de äldre barnen. Perfekt om man ska lära små barn namnen på fingrarna och liknande, eller om man passar ett äldre barn som vill öva på att läsa sagor själv!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier