Massor av barn på We R Family - Nanny.nu : Nanny.nu | Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Massor av barn på We R Family

Publicerat | maj 12, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Massor av barn på We R Family

Nannynu! kollade in loppi.ses event WeRfamily


Nannynu-loppi

Massor av barn och barnvagnar trängdes på WeRfamilys event där VD Therese Gustafsson och marknad Mia  Körling minglade. Vi träffade tjejerna från Loppi.se som driver en bra sajt med begagnade barnkläder och även anordnade eventet. Vi  lyssnade också på den internationella barnrättsorganisationens Plans arbete med att förbättra villkoren för flickor världen över. Vettigt tycker vi!


Nannynu!s VD Therese Gustafsson busade med Polarn & Pyrets minimodeller.


Nannynu-loppi2

Loppi.ses Katarina Bergegård och Nannynu!s VD Therese Gustafsson


Nannynu-loppi-3

Nannynu!s marknadsansvarig Mia Körling myste i solen utanför eventet.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier