Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Sofie

Publicerat | maj 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Sofie


Sofie är 20 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! på en grundskola som resurs och fritidspedagog.

Sofie är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan maj, 2009. Nedan berättar Sofie varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker barn är så härliga då det ofta är så spontana, säger och gör det som faller en in. Barn brukar säga att jag är barnslig och rolig och det är jag säkert, jag älskar att leka men på ett bra och ansvarsfullt sätt. Gillar också att busa men även då bara snälla bus.

Det är en härlig och lätt personal att prata med på Nannynu!. Känns som att man kan ringa om precis vad som helst och de kommer alltid med ett bra svar. Man fick gå på några introduktions kurser bla. På ”hjärt och lungräddning på små barn”, väldigt lärorik. Toppen kändes det när man blev introducerad till en familj, det är ett bra system!

Mitt bästa tips till andra barnvakter är:  LEK massor, lär dem nya lekar och spel, de älskar det! Och om inte så lär du höra det direkt! Prata och fråga föräldrarna kontinuerligt så att du känner sig trygg med det du gör.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier