Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Malin

Publicerat | maj 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Malin


Malin är 23 år och pluggar konst utöver att vara barnvakt på Nannynu!

Malin är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan januari, 2010. Nedan berättar Malin varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.
Jag tycker om att arbeta som barnvakt för att barn är fantastiska. De finns inget mysigare än att sitta och pyssla med ett barn och få del av den fantasivärld som vi vuxna allt som oftast har tappat. För ett barn är inget omöjligt!

Jag tycker hemskt mycket om mina två familjer och tycker att det känns väldigt tryckt med livräddningskursen som man går när man har blivit anställd. Det flesta har gått hjärt- och lung-räddning på vuxna men allt för få har gjort det när det gäller barn.

Mitt bästa tips är att tänka ut en aktivitet innan man kommer hem till familjen. Att planera in en pannkaksdag veckan innan eller ett raketbygge av toarullar är inte bara tryggt och roligt för barnen och ger dem något att se fram emot. Det gör också att man som barnvakt inte hamnar i en situation där man måste komma på något roligt på stående fot för att få barnen att inte bara vilja spela tvspel eller om det är flera syskon i familjen att det är någon som inte vill spela fotboll och blir lite ledsen.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier