Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Katja

Publicerat | maj 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Katja

Katja 19 år och läser på komvux  utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Katja  är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan mars, 2009. Nedan berättar Katja varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker att det lätt att vara med barn, de verkar alltid vara intresserade av omvärlden. Sedan tycker jag det är fascinerande att se hur snabbt de utvecklas. Jag blir på ett bra humör när jag ser ett litet leende.

Att jobba för Nannynu! gör att jag känner mig trygg och får familjer som passar mig perfekt. Jag vet att jag kan alltid ringa till kontoret om jag har några frågor eller är osäker på någonting.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att försöka vara på bra humör. Var lugn och positiv när barnen busar eller råkar göra något du inte förväntat dig. När jag lagar mat brukar jag sätta på radio och dansa med barnen samtidigt som jag lagar mat. Eller så kan barnet stå på pallen bredvid disken och titta på vad jag gör. Glöm inte peka på saker som är farliga, så klart.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier