Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Cecilia

Publicerat | maj 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Cecilia


Cecilia är 21 år och studerar till gymnasielärare med inriktning psykologi utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Cecilia är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan december, 2009. Nedan berättar Cecilia varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag fascineras av barn, dem är ärliga, spontana och kloka. Därför tycker jag det är otroligt kul att arbeta som barnvakt. Det är kul att se deras utveckling samtidigt som jag själv utvecklas i deras närvaro. Kreativiteten flödar med barn runt omkring sig och man blir väldigt glad.

Alla som jag mött på Nannynu! är väldigt omhändertagande och utstrålar trygghet, vilket känns väldigt roligt. Att få utbildning och vägledning är verkligen ett plus, icke att förglömma är det via Nannynu! som jag fått mitt jobb och jag trivs verkligen.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att kommunicera och lyssna till vad barnen har att säga, på så sätt bygger man upp ett förtroende och kan ha riktigt roligt tillsammans.

Ett annat tips är att försöka få barnen delaktiga i sysslor som måste göras, som att laga mat. Det är ofta roligt och spännande att få hjälpa till med ”vuxen saker”.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier