Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline

Publicerat | maj 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline


Caroline är 20 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! på gastroni.se

Caroline är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan juli, 2009. Nedan berättar Caroline varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.
Jag har alltid älskat barn och jag tycker det är fantastiskt att få ta del av någons uppväxt på det sättet. Man vet att det är ett bra ”jobb” när man går därifrån med ett leende på läpparna. 
Det är toppen att man får utbildningar på Nannynu! både inom hjärt- och lungräddning men också framför allt inom barnpassning. Och att man har alltid någon att ringa med funderingar. Trivs även jättebra med min familj så jag är glad att jag valde just Nannynu!

Då jag jobbar med lite äldre barn (5 och 7 år) måste jag säga att mitt viktigaste tips är att se till att barnen från början vet vem det är som bestämmer när mamma och pappa inte är där. Inte bara för att de ska lyda dig, utan för att de ska känna sig trygga i den nya situationen som skapas när en ny människa kommer in i deras liv. De ska inte behövakänna att de själva behöver ha kontrollen.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier