Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline

Publicerat | maj 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Caroline


Caroline är 20 år och studerar till fotograf utöver att arbeta extra som barnvakt åt Nannynu!

Caroline är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan mars, 2009. Nedan berättar Caroline varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är roligt att arbeta med barn för deras underbara energi och nyfikenhet. Även kul att se skillnaden mellan barn ungdomar eftersom jag arbetar med alla åldrar.

Jag tycker det är kul att arbeta på Nannynu! för det är ett otroligt bra extrajobb som går att anpassa väldigt bra så de passar alla. Vi får bra utbildning och blir väl omhändertagna. Alla familjer är underbara, framför allt mina familjer :) 
 
Mina bästa tips är att våga vara barnslig men ändå våga säga ifrån. Du utvecklas utan att du vet om de bara du vågar!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier