Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Amanda

Publicerat | maj 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Amanda


Amanda är 18 år och går på Stockholms Estetiska Gymnasium och ska till hösten plugga till sjuksköterska utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Amanda är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan mars, 2010. Nedan berättar Amanda varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är väldigt roligt att jobba med barn eftersom de är så kreativa och glädjefyllda. Det är roligt att få ta del/ vara en del av deras liv.
Nannynu! känns professionellt och seriöst. Man blir omhändertagen och både familjen och barnvakten känner sig trygga. Jag kommer jättebra överens med min familj och ifall det uppstår frågor kan man alltid vända sig till sin handledare.

Mitt tips till andra barnvakter är att var lugn och lyssna alltid på barnen. Tänk alltid en snäpp längre hela tiden, exempel ta med dig mellis eller förbered saker innan så slipper du stress och gråt.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier