Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Isabel

Publicerat | maj 7, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Isabel


Isabel är 20 år och ska söka till sjuksköterska eller socionom, förutom att arbeta som barnvakt på Nannynu!

Isabel är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan mars, 2010. Nedan berättar Isabel varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag har alltid älskat att vara med barn och har därför haft detta som ett extrajobb under många års tid. Det är oerhört kul att både leka och se hur barnen utvecklas! Det är skönt att ha ett företag och en kontaktperson som man vet att man kan alltid kan ringa om det är något man undrar. Det är också bra att man får gå utbildningar och man känner sig helt enkelt trygg!

 Mitt tips till andra barnvakter är att njuta av att få leka och hitta på roliga saker med barnen men samtidigt se till att dom ser dig som en vuxen person som de kan vända sig till och som de känner sig trygga med. De ska inte se dig som endast ”en lek-kompis” eftersom du har ett stort inflytande i deras liv. Detta är också något som föräldrar uppskattar och det gör att de känner sig trygga med att du passar deras barn.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier