Veckans stjärnbarnvakt: Paulina - Nanny.nu : Nanny.nu | Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt: Paulina

Publicerat | maj 5, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt: Paulina


Paulina är 19 år och går sista året på Enskilda Gymnasiet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Jag älskar barn, de har så mycket energi och samtidigt lär jag mig att ta ansvar när jag jobbar som barnvakt.

Jag tycker om att jobba för Nannynu! för att det känns bra att jobba för någon som vill både familjers och barnvakternas bästa!

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att försöka att förklara saker och ting för barnen, varför de gör fel/rätt. Det hjälper när barnen bär sig dumt åt och de får en förklaring till varför de inte borde bära sig åt som de gör och tvärtom.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier