Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Mikaela

Publicerat | maj 5, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Mikaela


Mikaela  är 19 år och går sista året på Enskilda Gymnasiet förutom att vara barnvakt hos Nannynu!

Mikaela är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan maj, 2009. Nedan berättar Mikaela varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Det är ett varierande jobb  att arbeta som barnvakt där man hela tiden ser barnets utveckling och framsteg, vilket är otroligt kul!
Dessutom är barns skratt bland det finaste som finns som verkligen smittar av sig. Det ger så mycket positiv energi och lekarna blir ännu roligare.
Häromveckan sa ”mitt” tvååriga barn mitt namn för första gången, det var hur värmande som helst. Jag kände mig så uppskattad!

Alla på Nannynu!, både företagsledningen och barnvaktsfamiljen, är så otroligt snälla.
Företagsledningen ställer bland annat upp med en kostnadsfri nannycertifieringskurs samt en hjärt-och-lungräddningskurs, så att vi ska bli ännu bättre och tryggare barnvakter.
Och min barnvaktsfamilj är bara helt underbar som jag kommer väldigt bra överens med.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att lek och ha roligt. Var kreativ, hitta på egna lekar som ni kan sysselsätta er med. Om du har roligt, har barnet också roligt.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier