Veckans Stjärnbarnvakt: Linnea - Nanny.nu : Nanny.nu | Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Linnea

Publicerat | maj 4, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Linnea


Linnea är 19 år och jobbar som hjälplärare och personlig assistent, när hon inte är barnvakt hos Nannynu!

Linnea är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan januari 2010. Nedan berättar Linnea varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Jag älskar att leka och prata med barn, dom kan lära en så mycket! Jag utvecklas som person när jag arbetar som barnvakt samtidigt som jag tar ansvar och har roligt!

Jag tycker att Nannynu! känns som ett seriöst företag och jag kan rekomendera det varmt till alla jag känner. Ett stort plus är hjärt och lungräddningen man får gå!

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att låta barnen baka som är väldigt uppskattat! Ett stort plus är om dem får äta smeten efteråt också!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier