Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Huajing

Publicerat | maj 4, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: HuajingHuajing är 25 år och studerar SAS (Svenska som andra språk) vid sidan av att jobba extra som barnvakt hos Nannynu.

Huajing är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan januari, 2010. Nedan berättar Huajing om varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Jag tycker att det är mycket roligt att passa barn därför att de är så fantasifulla och det är en glädje som jag kan delta i barns utveckling. Jag älskar att umgås med barn, och jag känner mig glad när jag lekar med dem, så det känns inte ens som ett jobb. Jag vill också hjälpa barn att utveckla en god vana av lärande. Jag hoppas att de tycker lärande är en njutning. 
 
Människor på Nannynu är ansvariga och ärliga. Man blir väl omhändertagen, man får gå utbildningar och man har en handledare som man kan ringa till. Det får mig att känna mig trygg. 
 
Mina bästa tips är att göra sitt bästa för att vara engagerade i vad barnen tycker om att göra, och att uppskatta deras idéer. Ge dem uppmuntran om och om igen och visa dem vad de kan göra. Berätta klart och tydligt för dem om du inte vill att de ska göra vissa saker, men med en mjuk ton.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier