Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Hannah

Publicerat | maj 4, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Hannah


Hannah är 19 år och ska plugga till lärare i höst med det långsiktiga målet att jobba som mellanstadielärare, utöver att arbeta som barnvakt hos Nannynu!

Hannah är en av våra stjärnbarnvakter och har arbetat för Nannynu! sedan juli, 2009. Nedan berättar Hannah varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Jag tycker om att arbeta som barnvakt eftersom jag  alltid har  tyckt om barn i alla åldrar.

Jag tycker det är kul att jobba på Nannynu! eftersom man får den hjälpen man behöver och de erbjudanden man får är bra! Alla i personalen  är jättehärliga!

Mitt bästa tips till andra barnvakter är ifall du blir utelåst och inte får tag på föräldrarna, få inte panik! Gå först till parken och lek, sedan gå till närmaste affär och köp en glass och titta på bilar och bussar! Det roligaste som finns för er båda!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier